Daglig leder tilsatt!

Felles daglig leder for Sparebankstiftelsen 68° Nord Harstad og Ofoten er ansatt.

Etter to fusjoner, navnebytte og tilsetting av ny administrerende direktør, ser Frank Kulseng og Sparebank 68° Nord at to av stiftelsene følger etter. Sparebankstiftelsen 68° Nord Harstad og Ofoten har nylig ansatt Christine Strøm Bendiksen som ny daglig leder. Slik mener stiftelsene å styrke samhandling mellom bank og eiere.

 

Mer synlig
Christine Strøm Bendiksen (43) er utdannet siviløkonom fra UiT. Hun har bred erfaring fra ulike bransjer, og har blant annet jobbet som kokk hos Restaurant De 4 Roser i Harstad, som prosjektleder hos KUPA, og kommer nå fra stillingen som daglig leder i Hageland Narvik. «Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på jobben som daglig leder i Sparebankstiftelsen 68° Nord Harstad og Ofoten» sier Bendiksen og legger til at hun allerede nå har konkrete planer for hvordan stiftelsene og banken skal bli mer synlig på den 68. breddegrad. Den nye daglige lederen starter i stillingen 1. mai 2023.

 

Stein Nilsen – styreleder for Sparebankstiftelsen 68° Nord Harstad – sier stiftelsen er svært glad for å ha fått Christine med på laget:

«Vi hadde 31 kvalifiserte søkere til stillingen, og har gjennomført en tilsettingsprosess med mange og svært interesserte søkere. Med Christine på laget både håper og tror vi på et løft for både stiftelser og banken i de lokalmiljø der banken har sitt virke.»

 

Bolyst
Steinar Sørensen – styreleder for Sparebankstiftelsen 68° Nord Ofoten – gir uttrykk for at tilsettingen også vil bidra til at stiftelsene blir nærmere tilknyttet både hverandre og Sparebank 68° Nord. «Med en slik tilknytning mener vi at Stiftelsene og Banken kan bidra til økt bolyst og trivsel med de bidrag som kommer fra Sparebank 68° Nord. Det bedrer også muligheten for fellesprosjekt og tiltak som ytterligere setter Sparebank 68° Nord på kartet.

 

Kvartetten avslutter med at alle med interesse for samfunnsutvikling, engasjement i lokalmiljø eller som har tanker eller ideer om prosjekt som har allmennyttig formål, må sjekke stiftelsene og banken på digitale medier for nærmere informasjon.

 

Eller bedre – ta kontakt med vår nye daglige leder!

 

Bilde: F.v.: Styreleder i Sparebankstiftelsen 68° Nord Ofoten Steinar Sørensen, daglig leder i Sparebankstiftelsen 68° Nord Harstad og Ofoten Christine Strøm Bendiksen, Styreleder i Sparebankstiftelsen 68° Harstad Nord Stein Nilsen og Banksjef Næring – lokalbanksjef i Sparebank 68° Nord Frank Kulseng.

<- Tilbake
Hopp rett ned til innholdet